Palvelutarjontamme

Uuden ohjelmiston toteutus

Toteutamme järjestelmiä aina ideatasolta valmiiseen tuotteeseen asti. Ratkaisuissamme painotamme aina energiatehokkuutta, ylläpidettävyyttä ja skaalautuvuutta parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Teknologiat ja arkkitehtuuriset ratkaisut valitsemme aina tarpeenne mukaan. Emme pelkää mennä mukavuusalueemme ulkopuolelle!

Lähdettäessä toteuttamaan uutta ohjelmistoa tyhjästä, pitää ottaa huomioon, mitä ohjelmiston tulee tehdä ja millaiseen käyttötarkoitukseen se on. Ohjelmiston ensimmäisen julkaisuversion rakentamiseen kannattaa varata karkeasti noin 30 000€. Ota yhteyttä, ja tehdään tarkempi arvio ohjelmistollesi!

Ohjelmiston energiatehokkuuden arviointi ja kehitys

Vaatiiko järjestelmäsi energiatehokkuusoptimointia? Voimme arvioida nykyisen järjestelmäsi energiatehokkuuden ja kertoa arvion perusteella, onko optimoinnille tarvetta.

Mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi ohjelmiston tiettyjä energiaepätehokkaita osia tai moduuleja voidaan optimoida tai vaikkapa uudelleenkirjoittaa eri teknologialla.

Ylläpito- ja jatkokehityspalvelut

Tarvitseeko ohjelmistosi ylläpitoa tai jatkokehitystä? Me tarjoamme huippuosaamista fiksuin hinnoin! Hallitsemme modernit ja myös vanhemmat teknologiat. Ota yhteyttä, niin katsotaan, mitä ohjelmistosi kaipaa.