Skip to main content
Keksit
Käytämme evästeitä analytiikkaan, markkinointiin ja sen kohdentamiseen. Voit lukea selosteen täältä.

Osaamista kaikkiin kehityksen vaiheisiin

Ensimmäisistä suunnitelmista viimeisiin hienosäätöihin, näin autamme saamaan ideasi maailmalle
Ota yhteyttä

Prototyyppi

Ohjelmistoidean validointi heti alkuvaiheessa on elintärkeää. Muutaman viikon prototyyppivaiheen jälkeen saat käsiisi tarvittavat ainesosat ideasi validointia varten:
Tekninen suunnittelu
Tekninen suunnittelu Korkean tason dokumentaatio ideasi päätoiminnalisuuksista, ympäröivistä palveluista, huomioista, ja ehdotuksia teknologiavalintoihin.
Interaktiivinen käyttöliittymän prototyyppi
Interaktiivinen käyttöliittymän prototyyppi Havainnollistava prototyyppi tuotteesta, jossa toiminnallisuuksia voi kokeilla ja esitellä aina asiakkaista sijoittajiin, ilman riviäkään koodia.
Kiinteä hinnoittelu
Kiinteä hinnoittelu Prototyyppivaihe kestää noin kaksi viikkoa ja maksaa alkaen 6000€.
Vapaat kädet jatkoa varten
Vapaat kädet jatkoa varten Saamasi materiaalin avulla voit edetä varsinaisen kehitysen osalta niin Kvanttorin kuin jonkin toisenkin kehitystiimin voimin.

Pienin toimiva tuote (MVP)

Sen sijaan, että ohjelmisto suunniteltaisiin ja toteutettaisiin pienintä yksityiskohtaa myöten, MVP on nopea tapa saada ohjelmiston ensimmäinen testiversio loppukäyttäjien käsiin. Tässä vaiheessa tärkeää on jatkuva ohjelmiston testaaminen ja loppukäyttäjien kautta saadun palautteen kerääminen. Itse koodauksessa keskitytään vain ydintoiminnallisuuksiin, jolloin kehityskustannuksetkin pysyvät maltillisina.
Ensimmäinen testiversio
Ensimmäinen testiversio Toimiva ohjelmisto, joka sisältää vain ohjelmistoratkaisun ydintoiminnallisuudet. Sovellus on valmis käytettäväksi minimivaatimusten osalta.
Ohjelmistosi suunnan määräytyminen
Ohjelmistosi suunnan määräytyminen MVP:n avulla kerätty loppukäyttäjien palaute on kullanarvoista! Kerätty data toimii suunnannäyttäjänä ohjelmistosi valmiin version kehittämiseen ja täydellisen lopputuloksen saavuttamiseen.
Kesto ja hintalappu
Kesto ja hintalappu MVP-vaihe kestää projektin koosta riippuen tyypillisesti noin 1-4 kuukautta. MVP-vaihe toteutetaan tuntihintaperusteisesti. Soita tai avaa projektilaskuri, niin saat alustavan hinta-arvion!
Valmis jatkokehitettäväksi
Valmis jatkokehitettäväksi Pienimmän toimivan tuotteen kehityksen jälkeen Kvanttori tai jokin muu toimija voi helposti lähteä rakentamaan ohjelmistoa kohti sen valmista versiota.

Jatkokehitys

Jatkokehitysvaiheessa ydintoiminnallisuuksien lisäksi ohjelmistoon rakennetaan lisäominaisuudet ja laadunvarmistus sekä hiotaan olemassa olevat ominaisuudet huippuunsa.
Kehityksen kulku
Kehityksen kulku Kehitetään julkaistavaksi tarkoitettu, hiottu versio asiakkaitasi varten ja jatketaan sen parantelua kohti täydellisyyttä kehitysjaksoittain (niin sanottu sprint).
Lopputuloksena valmis tuote
Lopputuloksena valmis tuote Jatkokehitysprojektin jälkeen tuote on testattu, laatuvarmistettu ja hiottu kokonaisuus, josta voit olla ylpeä.
Kesto ja hintalappu
Kesto ja hintalappu Hinta riippuu kehitysintensiteetistä ja projekti kestää niin kauan, kunnes sinä ja asiakkaasi olette siihen tyytyväisiä.
Vapaat kädet jatkoa varten
Vapaat kädet jatkoa varten Voit jatkaa kehitystä yhtä hyvin Kvanttorin kuin toisenkin kehitystiimin voimin. Me pidämme huolen siitä, että ohjelmistosi jatkokehitystä voivat hoitaa vaivattomasti muutkin, kuin sen alkuperäiset kehittäjät.

Ylläpito

Jokainen ohjelmisto vaatii huolenpitoa koko elinkaarensa aikana. Fiksusti toteutettu ylläpito mahdollistaa ohjelmistosi pitkäikäisyyden ja täten myös investointisi kannattavuuden. Ylläpitoon kuuluvat muun muassa vanhentuneiden pakettien päivitykset, bugikorjaukset, tietoturvallisuuden varmistus ja pienet muutokset ominaisuuksiin.
Bugikorjaukset
Bugikorjaukset Jokaisessa ohjelmistossa on jossain bugeja. Jos ohjelmistosta löytyy bugi, korjaamme sen.
Päivitykset & tietoturvallisuus
Päivitykset & tietoturvallisuus Jokainen ohjelmisto ja sen riippuvuudet vaativat päivittämistä jossain kohtaa elinkaartaan. Päivitysten ohella varmistamme ohjelmistosi pysymisen tietoturvallisena.
Kiinteä hinnoittelu ja joustava sopiminen
Kiinteä hinnoittelu ja joustava sopiminen Ylläpitosopimukset perustuvat yleensä kiinteään kuukausihintaan. Meidän kanssamme voit räätälöidä itsellesi sopivan ylläpitosopimuksen haluamillasi palveluilla.
Mahdollisuus vaihtaa ylläpitäjää
Mahdollisuus vaihtaa ylläpitäjää Rakentamamme ohjelmistot ovat perusteellisesti dokumentoidut siten, että ohjelmistoratkaisun ylläpito onnistuu myös omalta IT-tiimiltäsi tai muilta toimijoilta!