Skip to main content
Keksit
Käytämme evästeitä analytiikkaan, markkinointiin ja sen kohdentamiseen. Voit lukea selosteen täältä.
Asiakastarina

KST-Yhtiö

KST-Yhtiö on vuonna 1995 perustettu Lahdessa sijaitseva laadukkaita julkisivupellityksiä ja konesaumakattoja valmistava yritys, joka työllistää noin sata henkilöä Suomessa.

Yhteistyö KST-Yhtiön ja Kvanttorin välillä starttasi vuoden 2022 alkupuoliskolla KST-Yhtiön ollessa yksiä ensimmäisiä yhteistyökumppaneitamme. Pääsimme hyppäämään mukaan yhtiön ERP-järjestelmän jatkokehittämiseen. Kumppanuus on jatkunut nyt reilu vuoden verran.

Yhteisenä tavoitteena jatkokehitykselle oli havaita ja korjata järjestelmässä esiintyviä virheitä eli niin sanottuja bugeja sekä viimeistellä kattava bonuslaskenta- ja kulukorvausjärjestelmä yhtiön käyttöön. Lisäksi varasto- ja tuotehallinnan järjestelmiin kehitettiin lisätoiminnallisuuksia, kuten tuotehallinnan massaeditointityökalut sekä asianmukaisten dokumenttien tuottaminen ja tarvittavien integraatioiden toiminta varmistettiin.

Koodikannalle tehtiin myös modernisointia mikä jouhevoittaa järjestelmän jatkokehitystä sekä parantaa sen luotettavuutta ja skaalautuvuutta.

"Kvanttorin kanssa parhaiten on toiminut keskusteluyhteys ja ollaan löydetty yhteinen kieli kehitystöihin. Edellämainittu on mahdollistanut odotusten mukaisten toiminnallisuuksien syntymisen jo ensimmäisellä yrittämällä."
Johannes Mäenpää, Tekninen johtaja

Lue lisää KST-Yhtiöstä